ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μπορούμε να παραδόσουμε τα προιόντα μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. 

Αποστολή με courier:
Τα περισσότερα προϊόντα μας, αποστέλλονται συνήθως με την υπηρεσία courier που συνεργαζόμαστε.

Με την υπηρεσία courier, η παραγγελία σας θα παραδοθεί κατευθείαν στην πόρτα σας, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ).

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.   

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία:

Στη περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά κάποιο προϊόν μεγαλύτερων διαστάσεων ή βάρους από το συνηθισμένο, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή σας.  Κόστος μεταφοράς ανά δέμα έως 20Kg : 8.00€ (με ΦΠΑ 24%)

Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με την χρήση πιστωτικής κάρτας και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη, ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας .

H αποστολή με μεταφορική εταιρεία αφορά παραλαβή του δέματος από τον πελάτη από την κεντρική αποθήκη της περιοχής του. Παράδοση παραγγελίας στον χώρο του πελάτη , πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία έτσι ώστε να προσδιοριστεί το επιπλέον κόστος καθώς επίσης και ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας.

                                                                   ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παράδοση της παραγγελίας για περιοχές εντός νομού Αττικής.

             (ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για παραγγελίες άνω των 200€).

Για παραγγελίες μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή η εταιρεία μας σας αποστέλλει την παραγγελία εντός 24-72 ωρών στις ώρες λειτουργίας μας μεταξύ 9:00 και 19:00.*

  • Παράδοση της παραγγελίας για περιοχές εκτός νομού Αττικής.

Για παραγγελίες μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή η εταιρεία μας αποστέλλει την παραγγελία σας εντός 24-72 ωρών στις ώρες λειτουργίας μας μεταξύ 9:00 και 19:00.*

Παραδόσεις μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας (εντός νομού Αττικής). Επιπλέον χρέωση για την μεταφορά των προϊόντων στην περιοχή σας βαρύνουν τον παραλήπτη.

Τυχόν καθυστέρησεις παραλαβής από τη στιγμή που η εταιρεία μας έχει παραδόσει στη μεταφορική εταιρία τη παραγγελία σας δεν βαρύνει την εταιρεία μας καθώς τα δρομολόγια των μεταφορέων μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και εξαρτώνται καθαρά από τις μεταφορικές εταιρίες.