ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εξόφληση των παραγγελιών σας, προσφέρουμε τέσσερις  μεθόδους :

·       Αντικαταβολή(+1,20€ /παραγγελία - Δωρεάν Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 200€)

·       Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας

·       Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

 

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας , με αντικαταβολή*.

Με την αντικαταβολή, πληρώνετε όλο το οφειλόμενο ποσό (συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών), κατά την παραλαβή των προϊόντων στην πόρτα σας, από τον διανομέα της μεταφορικής εταιρείας.

 

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν σας βολεύει η αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR9801721020005102072340910

ΑΡΙΘ.ΛΟΓ 5102072340910

 

Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR0201101900000019037991668

 

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 4170230. Μόλις παραληφθεί το fax, αποστέλλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@anastasiadistools.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές μέσω
 MasterCard & Visa από όλες τις τράπεζες.

Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον 128 bit encryption SSL (Secure Socket layer) της τράπεζας Πειραιώς. 

Με την χρήση του πρωτόκολλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ του χρήστη και του server winbank paycenter είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορούν να υποκλαπούν. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 
Πριν την αγορά με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε.

*Σημείωση:

Η μέθοδος της αντικαταβολής, δεν ισχύει για προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου που αναγκαστικά αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών. (ισχύει για περιοχές εκτός Αττικής)